Rešitev za enostavno in varno upravljanje s financami

Nič več kaosa pri upravljanju financ
Če ste lastnik podjetja ali direktor, ste se verjetno že srečali s težavami, povezanimi s plačevanjem. Upravljanje več računov pri različnih bankah z različno uporabniško izkušnjo je lahko kaotično in težko obvladljivo. Halcom MultiPay je odlična rešitev za te težave.
Spletna in mobilna aplikacija
Rešitev Halcom MultiPay je enostavna za uporabo in omogoča hitro, varno in enostavno plačevanje preko spletne ali mobilne aplikacije. Poleg pregleda računov in prometa vam omogoča tudi oddaljeno podpisovanja paketov in plačevanje prejetih e-računov, o katerih ste obveščeni preko potisnega sporočila na mobilnem telefonu. Plačilo lahko ustvarite ročno v treh korakih, z uvozom paketov v spletni aplikaciji ali pa s pomočjo QR kode v mobilni aplikaciji.
Vedno z vami
Halcom MultiPay vam omogoča hiter pregled finančnega stanja, transakcij, arhiva plačil in izvršitev plačila kjerkoli in kadarkoli. Ne glede na to, ali ste na terenu, na službeni poti ali na dopustu – mobilna aplikacija poskrbi, da ste obveščeni o čakajočih aktivnostih, ki jih opravite z nekaj kliki. To pomeni, da lahko sedaj finančno poslujete na način, ki je vam najbolj udoben, obenem pa prihranite čas in denar.
Najvišja stopnja varnosti
V primerjavi z drugimi plačilnimi rešitvami, Halcom MultiPay zagotavlja višjo stopnjo varnosti z uporabo Halcomovih digitalnih potrdil. Vaši podatki o plačilih in bančnih računih so zaščiteni z naprednimi varnostnimi sistemi in strogimi protokoli varnosti.
Enostavno in učinkovito upravljanje financ
Uporabniki Halcom MultiPaya trdijo, da jim rešitev zagotavlja enostavnejše in učinkovitejše upravljanje denarja ter hitrejše in varnejše plačevanje, saj je za več računov pri različnih bankah potrebna samo ena aplikacija. Če iščete celovit pregled nad financami podjetja, je Halcom MultiPay odlična izbira.
Ljiljana Babić
produktna vodja v Halcomu