Halcom MultiPay web applicationHalcom MultiPay mobile application

Celovito
Enostavno
Učinkovito

Več računov ena aplikacija

Ste tudi vi naveličani izgubljanja dragocenega časa in bi radi stopili po poti sodobnega digitalnega bančništva?

Potem imamo za vas najboljšo rešitev – Halcom MultiPay. Multibančno rešitev za pravne osebe, ki zagotavlja dostop do računov več bank na različnih kanalih. Uporabljate jo lahko kot podaljšek elektronske banke Hal E-Bank ali kot samostojno spletno in mobilno rešitev.

Pričnite z uporabo

Kaj pridobim z uporabo Halcom MultiPay-a?

Enostavnost

Enostavna in varna aktivacija spletne in mobilne aplikacije Halcom MultiPay. Aktivacija s kvalificiranim digitalnim potrdilom preko spletnega uporabniškega portala Halcom MultiPay vam bo vzela le nekaj minut. 

Učinkovitost

Halcom MultiPay je idealen sopotnik za vas, če želite povečati učinkovitost pri urejanju financ. Omogoča hiter pregled finančnega stanja, transakcij, arhiva plačil in izvršitev plačila.

Celovitost

Halcom MultiPay deluje v večjih operacijskih sistemih in spletnih brskalnikih, prav tako pa podpira vsa Halcomova kvalificirana digitalna potrdila. Uporabljate ga lahko kot samostojno rešitev, ali z njim nadgradite obstoječe poslovanje z elektronsko banko Hal E-Bank.

Varnost

Halcom MultiPay smo razvili skladno z najvišjimi varnostnimi zahtevami in predpisi EU: eIDAS, GDPR, RTS in PSD2. Za varnost skrbimo z dvofaktorsko avtentikacijo z uporabo Halcom kvalificiranega digitalnega potrdila na pametni kartici ali USB ključu, ali v oblaku (Halcom One).

Kako začnem?

Prijavite se v uporabniški portal
Izberite račune, ki jih želite uporabljati
Pričnite z uporabo 
Ne pozabite aktivirati mobilne aplikacije

Mobilna aplikacija Halcom MultiPay 

Zares odlična rešitev za podjetnike in podjetja vseh velikosti, ki želite svoje finančno poslovanje poenostaviti in imeti popoln nadzor ter pregled kjerkoli ste in karkoli počnete. Halcom MultiPay mobilna aplikacija omogoča hitro plačevanje s pomočjo funkcionalnosti Slikaj in plačaj in poskrbi, da ste preko potisnega sporočila obveščeni o paketih, ki čakajo na vašo avtorizacijo in o prejetih e-računih. 

Halcom MultiPay mobile application
Halcom One

Halcom One

Želite stopiti po poti najsodobnejšega digitalnega poslovanja?
Halcom One je digitalno potrdilo in e-identiteta v oblaku, ki vam med drugim omogoča tudi preprosto uporabo rešitve Halcom MultiPay.
Želim vedeti več

Več kot spletna banka

Celovita rešitev za podjetnike in podjetja vseh velikosti, ki želite imeti hiter vpogled v finančno stanje in obveznosti posameznega podjetja na enem mestu.
Halcom MultiPay spletna aplikacija omogoča za izbrano podjetje z računi različnih bank skupen pregled vseh bančnih računov in s pomočjo Moje mape prikaz vseh paketov, ki čakajo na vašo avtorizacijo.
Želim vedeti več

Mnenja zadovoljnih uporabnikov

Matej

»Halcom MultiPay? O, to pa je nekaj, kar je spremenilo naš vsakdan. Vse imamo na enem mestu in kot računovodja 15 podjetjem nič več ne čakam na njihove podpise. Pripravim paket in jim ga pošljem kar preko Halcom MultiPaya. Odkar imajo direktorji aplikacijo na mobilnem telefonu, pakete podpišejo kjerkoli in kadarkoli. Upam, da bo rešitev čimprej vključena v vse banke v Sloveniji, saj moramo nekaterim še vedno pošiljati po mailu, kar je precej neprijazno za uporabo.«
Matej Mlakar, BA Svetovanje

Marjana

»Delam v podjetju za spletno prodajo in večino časa preživim na poti, kjer iščem nove izdelke. Vsaj pol dneva na teden sem včasih morala preživeti v pisarni in urejati bančne zadeve, kar mi je bilo povsem odveč. Odkar imam Halcom MultiPay je vse lažje. Ves čas vem, kakšno je moje stanje na računu in kdo mi je nakazal denar. Račune pa lahko plačujem kar med potjo. Ko pridem domov, se res lahko posvetim družini. Halcom MultiPay mi tako prihrani denar in čas, našim strankam pa zato lahko ponudimo več.«
Marjana Ogorevc Žgalin, Spletična

Ameli

“V Skupinski praksi smo rešitev Halcom MultiPay začeli uporabljati pred več kot pol leta. Ker izvajamo finančno upravljanje oziroma računovodstvo za naše zdravnike, nam je ključnega pomena, da rešitev omogoča pregled več računov v eni rešitvi. Začeli smo uporabljati storitev oddaljenega podpisovanja v Hal E-Bank. Zdravniki pakete podpišejo v spletni rešitvi Halcom MultiPay, kar jim prihrani veliko časa. Banka, preko katere delamo, sicer še nima mobilne različice, jo pa že težko pričakujemo.“
Ameli Randelj, Skupinska praksa

Podprte banke